Mandelbrot Rhoda
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Rhoda Mandelbrot spróbować. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 98 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, proszek do pieczenia, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mandelbrot, Mandelbrot, oraz Mandelbrot Idy.
Instrukcje
Jajka ubić z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż staną się spienione; stopniowo dodawać cukier, dobrze ubijając.
Dodaj olej i wanilię, ubijając, aż dobrze się wymieszają.
Mąkę połączyć z 3 kolejnymi składnikami, wymieszać z jajkiem, aż będzie gładka. Wymieszaj migdały.
Podziel ciasto na pół; kształt każdej porcji w 10-x 3-calowy dziennik na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 przez 50 minut.
Każdą kłódkę pokroić w poprzek na plastry o grubości 3/4 cala za pomocą ząbkowanego noża.
Umieść plastry na blachach do pieczenia.
Piec w temperaturze 275 przez 20 minut.
Wyjąć do stojaków z drutu w celu ostygnięcia.