Mandarin Mousse Mold

Mandarin Mousse Mold
Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 45 i kosztuje 11 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 29 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka wody, żelatyna o smaku pomarańczowym galaretki, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Niskotłuszczowy Mus Z Mandarynek, Mandarynkowa Forma Pomarańczowa, oraz Niskokaloryczna Musująca Forma Mandarynkowo-Pomarańczowo-Ananasowa.

Instrukcje

1
Dodać wrzącą wodę do żelatyny wymieszać w dużej misce; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia. Wymieszać w zimnej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynowa Mieszanka Deseroważelatynowa Mieszanka Deserowa
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Umieścić pomarańcze w 6-cup formy; przykryć 2 szklanki żelatyny. Przechowywać w lodówce 30 min. lub do momentu, gdy jest ustawiony, ale nie sztywny. (Żelatyna powinna przyklejać się do palca.)
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
PomarańczowyPomarańczowy
3
Tymczasem przechowywać w lodówce Pozostałe żelatyny 30 min. lub aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
4
Ubij w 2 szklankach ostudzić ubijać do wymieszania; zalej warstwą żelatyny w formie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do firmy. Unmold.
6
Podawać z pozostałym chłodnym batem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 45 m.
Porcje45
Ocena Zdrowia0
Magazyn