Mandarin Mousse Mold
Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 45 i kosztuje 11 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 29 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka wody, żelatyna o smaku pomarańczowym galaretki, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Niskotłuszczowy Mus Z Mandarynek, Mandarynkowa Forma Pomarańczowa, oraz Niskokaloryczna Musująca Forma Mandarynkowo-Pomarańczowo-Ananasowa.
Instrukcje
Dodać wrzącą wodę do żelatyny wymieszać w dużej misce; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia. Wymieszać w zimnej wodzie.
Umieścić pomarańcze w 6-cup formy; przykryć 2 szklanki żelatyny. Przechowywać w lodówce 30 min. lub do momentu, gdy jest ustawiony, ale nie sztywny. (Żelatyna powinna przyklejać się do palca.)
Tymczasem przechowywać w lodówce Pozostałe żelatyny 30 min. lub aż lekko zgęstnieje.
Ubij w 2 szklankach ostudzić ubijać do wymieszania; zalej warstwą żelatyny w formie.
Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do firmy. Unmold.
Podawać z pozostałym chłodnym batem.