Malinowy Wir
Malinowy wir może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 15 i kosztuje 92 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 242 kalorie. Udaj się do sklepu i odebrać graham cracker okruchy, maliny, krem Tatar, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 13%. Spróbuj Malinowy Sernik Zawirowany, Malinowy Sernik Zawirowany, oraz Malinowy Sernik Zawirowany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). W średniej misce, połączyć okruchy krakersów graham, cynamon, cukier i roztopione masło.
Dobrze wymieszać i nacisnąć na dnie naczynia do pieczenia 9x13 cali.
Piec przez 5 minut, następnie wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia.
W średniej misce, ubić żółtka na dużej prędkości, aż gęste i cytrynowy kolor, o 5 protokół.
Dodać zmiękczony serek śmietankowy. Zaczynając od niskiej prędkości i zwiększając do wysokiej, beat aż gładka.
W dużej misce ubić białka, śmietanę z kamienia nazębnego i sól do spienienia.
Dodać 1/4 szklanki cukru, trochę na raz, ubijając stale, aż cukier się rozpuści i białka stoją w miękkich Szczytach. Złożyć 1/3 białek do mieszanki serowej, a następnie złożyć rozjaśnioną mieszaninę serową z powrotem do pozostałych białek. na koniec złóż rozmrożoną bitą polewę.
Puree Maliny w blenderze lub naciśnij przez sito.
Połowę puszystego nadzienia serowego rozłożyć na ostudzoną skórkę.
Połowę puree malinowego zalać nadzieniem i obrócić nożem. Powtórz z pozostałym nadzieniem i puree malinowym. Zamrozić do twardości.