Malinowy Wir

Malinowy Wir
Malinowy wir może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 15 i kosztuje 92 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 242 kalorie. Udaj się do sklepu i odebrać graham cracker okruchy, maliny, krem Tatar, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 13%. Spróbuj Malinowy Sernik Zawirowany, Malinowy Sernik Zawirowany, oraz Malinowy Sernik Zawirowany dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). W średniej misce, połączyć okruchy krakersów graham, cynamon, cukier i roztopione masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
CynamonCynamon
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
PiekarnikPiekarnik
2
Dobrze wymieszać i nacisnąć na dnie naczynia do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Piec przez 5 minut, następnie wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
W średniej misce, ubić żółtka na dużej prędkości, aż gęste i cytrynowy kolor, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
CytrynaCytryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
5
Dodać zmiękczony serek śmietankowy. Zaczynając od niskiej prędkości i zwiększając do wysokiej, beat aż gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
6
W dużej misce ubić białka, śmietanę z kamienia nazębnego i sól do spienienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
7
Dodać 1/4 szklanki cukru, trochę na raz, ubijając stale, aż cukier się rozpuści i białka stoją w miękkich Szczytach. Złożyć 1/3 białek do mieszanki serowej, a następnie złożyć rozjaśnioną mieszaninę serową z powrotem do pozostałych białek. na koniec złóż rozmrożoną bitą polewę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Białka JajBiałka Jaj
SerSer
CukierCukier
8
Puree Maliny w blenderze lub naciśnij przez sito.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
SitoSito
9
Połowę puszystego nadzienia serowego rozłożyć na ostudzoną skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
10
Połowę puree malinowego zalać nadzieniem i obrócić nożem. Powtórz z pozostałym nadzieniem i puree malinowym. Zamrozić do twardości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puree Z MalinPuree Z Malin
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn