Malinowy Placek Lodowy
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 83 kalorie. Ten przepis służy 25. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 25 minut. Mieszanka żelatyny o smaku galaretki malinowej, skorupa z ciasta oreo, chłodna ubijana polewa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe.
Instrukcje
Wymieszać wrzący sok w suchej mieszance żelatyny w dużej misce co najmniej 3 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Dodawać lody przez łyżki, mieszając trzepaczką po każdym dodaniu, aż lody całkowicie się stopią.
Dodać połowę ubitej polewy; mieszać aż do dobrze wymieszanego. Delikatnie wymieszać w 1 szklance malin. Przechowywać w lodówce, jeśli to konieczne, aż mieszanina jest wystarczająco gęsta, aby kopiec. Łyżka do skórki.
Zamrozić 3 godziny lub do twardości. Top z pozostałą bitą polewą i pozostałą 1/4 szklanki malin tuż przed podaniem. Resztki ciasta przechowuj w zamrażarce.