Malina Lemoniada Pops
Jeśli 63 grosze za porcję spada w budżecie, Malina Lemoniada Pops może być niesamowite bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka wody, koncentratu lemoniady, malin i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Malinowa Lemoniada Ice Pops, Malinowa Lemoniada Ice Pops-Łatwe I Orzeźwiające, oraz Lody Imbirowo-Lemoniadowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 1-ćwiartkowym podgrzać koncentrat lemoniady i podlewać na średnim ogniu, aż koncentrat lemoniady zostanie całkowicie rozmrożony; usunąć z ognia. Super. W blenderze umieścić 3/4 szklanki mieszanki lemoniady, 1/2 szklanki malin i 1/4 szklanki jogurtu. Okładka; blend na średniej prędkości do gładkiej. Naciśnij mieszaninę przez małe sitko do średniej miski, aby usunąć nasiona.
Podzielić mieszaninę równomiernie między formy lodu pop. Zamrozić 4 godziny lub do twardości.
Pozostałe 1/2 szklanki malin równomiernie podzielić między formy. W małej misce, wymieszać 1 szklankę mieszanki lemoniady i pozostałe 1/4 szklanki jogurtu. Dziel równomiernie między formy. Przykryj każdą formę folią; włóż kij do każdego popu. Zamrozić 4 godziny lub do twardości.
Aby służyć, Usuń pops z form.