Malaga Almond Gazpacho

Malaga Almond Gazpacho
Malagan Almond Gazpacho może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 422 kalorie, 13g białka, oraz 40 g tłuszczu na porcję. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Udaj się do sklepu i odbierz bagietkę, blanszowane migdały, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać bagietkę, można śledzić to danie główne z Budyń z bagietką i masłem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Malaga Gazpacho, Gazpacho Białe Migdałowe, oraz Mango & Almond Biała Zupa Gazpacho Z Sałatką Z Krewetek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Namoczyć chleb w 1/2 szklanki wody 1 minutę, a następnie wycisnąć do sucha, odrzucając moczenie wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
WodaWoda
2
Czosnek rozgnieść na pastę z solą za pomocą moździerza i tłucz (lub mielone i zacieru z dużym nożem). Zmiksuj pastę czosnkową i migdały w robocie kuchennym, aż orzechy będą tak gładkie, jak to możliwe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta CzosnkowaPasta Czosnkowa
MigdałyMigdały
CzosnekCzosnek
Mięso MieloneMięso Mielone
OrzechyOrzechy
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
Robot KuchennyRobot Kuchenny
NóżNóż
3
Dodać chleb i 1 łyżkę octu i, przy włączonym silniku, dodać olej w wolnym strumieniu, następnie dodać wodę z lodem i dobrze zmiksować. Przecedzić przez drobne sito do miski, mocno naciskając na ciała stałe. Wyrzucić ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
OcetOcet
ChlebChleb
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Przelać zupę do szklanego pojemnika i schłodzić, przykryte, aż ostygnie, około 3 godzin. Przed podaniem doprawić solą i octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
SólSól
ZupaZupa
1
* Gazpacho można schłodzić do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
GazpachoGazpacho
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn