Makrela Z Prażonym Koprem Włoskim, Cytryną I Oliwkami

Makrela Z Prażonym Koprem Włoskim, Cytryną I Oliwkami
Makrela z prażonym koprem, cytryną i oliwkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.62 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 270 kalorii, 23G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz koper włoski, makrelę, sól koszerną i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać cytrynę meyer można śledzić to danie główne z Meyer Lemon Chess Pie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 43 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Pieczone Skorupiaki z kolendrą, koprem włoskim i cytryną, Grillowana Cała makrela z cytryną, Oregano i oliwkami, oraz Kurczak Meyer Lemon z ziemniakami i oliwkami Castelvetrano dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni. Pokrój koper włoski na 1/2-calowe kliny (reserve liści), ułóż na blasze do pieczenia i skropić 1 łyżką oliwy z oliwek. Doprawić solą i pieprzem i upiec, przerzucając koper włoski w połowie, aż karmelizowany i złoty, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Ochłoń.
3
Pokroić na kawałki 1/2 cala.
4
Przełożyć do średniej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćŚredni
Gotowe W43 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia52
Magazyn