Makeover Ananas Do Góry Nogami Ciasto
Makeover Pineapple Upside-Down Cake to deser, który serwuje 9. Jedna porcja zawiera 253 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Za 36 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 58 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Ten przepis z Taste of Home wymaga mleka, brązowego cukru, ananasa i ekstraktu z cytryny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Z łyżką wynik 42%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Makeover Pecan Upside-Down Cake, Makeover Peach Upside-Down Cake, oraz Makeover Pineapple Nut Cake.
Instrukcje
Wlej masło do 9 cali. kwadratowa blacha do pieczenia; posypać brązowym cukrem. Ułóż plastry ananasa w jednej warstwie na patelni; umieść połówki wiśni na środku plasterków ananasa; odstawić.
W dużej misce ubij cukier, mleko, olej, jajko i ekstrakty, aż dobrze się połączą.
Połącz mąkę, proszek do pieczenia i sól; stopniowo ubijaj w mieszankę cukru, aż się zmiksuje.
Wlać do przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 350° przez 35-40 minut lub do momentu, gdy wykałaczka wyjdzie czysta. Natychmiast odwróć na talerz do serwowania.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy na ciasto. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "