Make-Ahead Meksykańska Mielona Wołowina
Make-Ahead meksykańska mielona wołowina wymaga z grubsza 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 123 kalorie, 18g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis służy 16 i kosztuje 1,07 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Mało kto lubi tę przystawkę. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Zrób przed siebie meksykańskiego kurczaka i ziemniaki., Make-Ahead Philly Beef Strat, oraz Make-Ahead Roast Beef Sandwich.
Instrukcje
W 5-quart holenderski piekarnik lub 12-calowa patelnia, gotować wołowinę na średnim ogniu, często mieszając, aż dokładnie gotowane;odcedzić.
Zmniejszyć ciepło do średniego. Wymieszać w mieszance przypraw taco. Gotować 3 do 5 minut, często mieszając, aż smaki są mieszane. Fajne 5 minut.
Patelnia Line 15x10x1 cala z folią. Łyżka wołowiny na folii, rozbijając w razie potrzeby. Zamrozić około 1 godziny, mieszając raz, aż do uzyskania jędrności.
Podzielić mieszaninę na wielkości kwarty zamykane plastikowe torby zamrażarki z około 2 filiżanek w każdej. (Jeden lb mielonej wołowiny daje około 2 szklanki, gotowane i osuszone.) Worki uszczelniające; Etykieta. Zamrażać do 2 miesięcy.