Make-Ahead Meksykańska Mielona Wołowina

Make-Ahead Meksykańska Mielona Wołowina
Make-Ahead meksykańska mielona wołowina wymaga z grubsza 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 123 kalorie, 18g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis służy 16 i kosztuje 1,07 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Mało kto lubi tę przystawkę. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Zrób przed siebie meksykańskiego kurczaka i ziemniaki., Make-Ahead Philly Beef Strat, oraz Make-Ahead Roast Beef Sandwich.

Instrukcje

1
W 5-quart holenderski piekarnik lub 12-calowa patelnia, gotować wołowinę na średnim ogniu, często mieszając, aż dokładnie gotowane;odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
PatelniaPatelnia
2
Zmniejszyć ciepło do średniego. Wymieszać w mieszance przypraw taco. Gotować 3 do 5 minut, często mieszając, aż smaki są mieszane. Fajne 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw TacoMieszanka Przypraw Taco
3
Patelnia Line 15x10x1 cala z folią. Łyżka wołowiny na folii, rozbijając w razie potrzeby. Zamrozić około 1 godziny, mieszając raz, aż do uzyskania jędrności.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
4
Podzielić mieszaninę na wielkości kwarty zamykane plastikowe torby zamrażarki z około 2 filiżanek w każdej. (Jeden lb mielonej wołowiny daje około 2 szklanki, gotowane i osuszone.) Worki uszczelniające; Etykieta. Zamrażać do 2 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować DeLoach Russian River Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
DeLoach Russian River Pinot Noir
DeLoach Russian River Pinot Noir
Piękny rubinowy czerwony kolor w szkle, Rosyjska Rzeka Pinot Noir 2018 otwiera się jasnoczerwonymi aromatami owoców truskawek i wiśni. Smaki malin, rabarbaru i ciemnej śliwki spotykają się z odrobiną przyprawy i jasnej kwasowości. Jest to wino o średniej zawartości, z umiarkowanymi taninami i utrzymującym się i przepysznym wykończeniem
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia5
Magazyn