Makarony Biscoff
Makarony Biscoff mogą być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 98 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 22. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w ok. 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Przepis ten zachwycił 2439 osób. Udaj się do sklepu i odebrać cukier granulowany, kremowy herbatnik spread, białka jaj i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Czekoladowe Makarony Biscoff, Biscoff Overload - babeczki Biscoff i lukier ozdobione okruszkami ciastek, oraz Biscoff Banana Cream tarty i Biscoff ' s Spread the Love Challenge.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 280 stopni F. i wyłożyć dużą blachę do pieczenia papierem do pieczenia. Zważyć białka jaj, mąkę migdałową, cukier puder, cukier granulowany i mielone ciastka Biscoff scale.In mikser stojak z nasadką trzepaczka dodać zważone białka jaj i cukru bicie na średniej prędkości. Uderzaj średnio-wysoko, aż utworzą się sztywne szczyty. Trwa blisko 5 minut. Zobacz zdjęcia do wizualizacji. Odstawić na kilka minut.
Do dużej miski wrzucić cukier puder, mąkę migdałową i ciasteczka. Wymieszać, aby połączyć.
Umieścić w przesiewaczu lub drobnym sitku i przesiać, aż wszystkie suche składniki przepuszczą. Delikatnie złóż białka do suchych składników, mieszając tylko do momentu połączenia. Zobacz zdjęcia do wizualizacji
Włożyć ciasto do dużej torebki z dużą okrągłą końcówką. Rury rund, o 1/2 cala od siebie na pergaminie wyłożone blachy do pieczenia. Daj dobry kran lub dwa z patelni, aby usunąć pęcherzyki.
Piec makarony przez 22-25 minut. Zobaczysz skorupę na górze z "stopami" na krawędziach.
Pozostaw do całkowitego ostygnięcia przed wyjęciem. Po ostygnięciu weź szpatułkę przesuniętą, aby poluzować pergamin. Sparuj makarony blisko siebie, aby przygotować się do filling.To przygotować krem maślany, ubić zmiękczone masło, kremowy Biscoff
Rozprowadzić z cukrem pudrem, aż będzie kremowy i gładki.
Włożyć krem do średniej torebki z dużą okrągłą końcówką i wyłożyć lukier na środek makaronu, a następnie ułożyć drugi makaron.
Podawać w temperaturze pokojowej. Pozostałe makarony przechowywać w lodówce.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 58 dolarów za butelkę.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Rocznik 2016 ich Emerald Ridge Pinot jest szczególnie skupiony i żywy, pięknie prezentując swoje zielone korzenie Doliny. Jasne aromaty wiśni, pudełka cygar i ciasta rabarbarowego wiodą drogę, a po czasie w kieliszku pojawiają się ciemniejsze zapachy jagód, jeżyn i kwiatu malin. Pikantne nuty tymianku, kardamonu i goździków zapewniają dodatkową warstwę złożoności. Usta są pełne pluszowych owoców czereśni/jagód, prowadzone na jędrnych taninach, dając wino, które sprawia, że wracasz po więcej. Ciasto z ciemnej wiśni z przyprawą gałki muszkatołowej odbija się echem w energetycznym finiszu. Słone, pikantne nuty dojrzałego koziego cheddaru wydobywają słodkie owoce w winie, podobnie jak pikantna dymiona przeszklona szynka lub grzybowa bruschetta.