Makarony Biscoff

Makarony Biscoff
Makarony Biscoff mogą być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 98 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 22. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w ok. 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Przepis ten zachwycił 2439 osób. Udaj się do sklepu i odebrać cukier granulowany, kremowy herbatnik spread, białka jaj i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Czekoladowe Makarony Biscoff, Biscoff Overload - babeczki Biscoff i lukier ozdobione okruszkami ciastek, oraz Biscoff Banana Cream tarty i Biscoff ' s Spread the Love Challenge.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 280 stopni F. i wyłożyć dużą blachę do pieczenia papierem do pieczenia. Zważyć białka jaj, mąkę migdałową, cukier puder, cukier granulowany i mielone ciastka Biscoff scale.In mikser stojak z nasadką trzepaczka dodać zważone białka jaj i cukru bicie na średniej prędkości. Uderzaj średnio-wysoko, aż utworzą się sztywne szczyty. Trwa blisko 5 minut. Zobacz zdjęcia do wizualizacji. Odstawić na kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Piekarzy Lub Najdrobniejszego CukruPiekarzy Lub Najdrobniejszego Cukru
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Waga KuchennaWaga Kuchenna
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Do dużej miski wrzucić cukier puder, mąkę migdałową i ciasteczka. Wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Piekarzy Lub Najdrobniejszego CukruPiekarzy Lub Najdrobniejszego Cukru
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
3
Umieścić w przesiewaczu lub drobnym sitku i przesiać, aż wszystkie suche składniki przepuszczą. Delikatnie złóż białka do suchych składników, mieszając tylko do momentu połączenia. Zobacz zdjęcia do wizualizacji
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PrzesiewaczPrzesiewacz
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4
Włożyć ciasto do dużej torebki z dużą okrągłą końcówką. Rury rund, o 1/2 cala od siebie na pergaminie wyłożone blachy do pieczenia. Daj dobry kran lub dwa z patelni, aby usunąć pęcherzyki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Piec makarony przez 22-25 minut. Zobaczysz skorupę na górze z "stopami" na krawędziach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Pozostaw do całkowitego ostygnięcia przed wyjęciem. Po ostygnięciu weź szpatułkę przesuniętą, aby poluzować pergamin. Sparuj makarony blisko siebie, aby przygotować się do filling.To przygotować krem maślany, ubić zmiękczone masło, kremowy Biscoff
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
7
Rozprowadzić z cukrem pudrem, aż będzie kremowy i gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
8
Włożyć krem do średniej torebki z dużą okrągłą końcówką i wyłożyć lukier na środek makaronu, a następnie ułożyć drugi makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
9
Podawać w temperaturze pokojowej. Pozostałe makarony przechowywać w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje22
Ocena Zdrowia0
Magazyn