Makaronowy Tort Lodowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta Lodowego z makaronem. Ten przepis służy 16. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 283 kalorie, 4G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Mieszanka białek, półsłodkiej czekolady piekarskiej, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Domowe Ciasto Z Lodami Crunch, Ciasto Z Lodami Cynamonowymi, oraz Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Zdjąć obrzeże z 9-calowej patelni springform; dno przykryć papierem do pieczenia.
Połącz 1 pkg. kokos, cukier, mąka i białka. Wymieszać w 1 oz. drobno posiekaną czekoladę; nacisnąć na dno patelni springform.
Piec 20 min. lub do momentu wyschnięcia środka skorupy, a krawędź jest złotobrązowa; całkowicie schłodzić. W międzyczasie rozłóż pozostałe kokosy na dno patelni 15x10x1 cala.
Piec 10 do 12 min. lub aż do złotego brązu, mieszając od czasu do czasu. Całkowicie fajne.
Rezerwa 2 Łyżki. tosty Kokosowe; miejsce Pozostałe tosty Kokosowe w dużej misce. Drobno posiekać 2-1 / 2 oz. pozostałej czekolady.
Dodaj z lodami do kokosa w misce; dobrze wymieszać. Przymocuj obręcz do dna formy sprężynowej. Łyżka mieszanki lodów na skorupie. Zamrozić 4 godziny lub do twardości.
Stopić pozostałe 1/2 oz. czekoladę; skropić deserem tuż przed podaniem.