Makaroniki Migdałowe I
Migdałowe makaroniki mogę być tylko deserem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 24 i kosztuje 28 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 91 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sól, blanszowane migdały, cukier cukierniczy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Migdałowe Makaroniki Joy, Makaroniki Migdałowe I, oraz Makaroniki Migdałowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przykryj arkusze ciastek pergaminem lub folią aluminiową, błyszczącą stroną do góry.
Zmiękcz pastę migdałową rękami lub maszynką do jedzenia. W dużej misce wymieszaj pastę migdałową i cukier.
Oddzielić jajka i dodać białka do mieszanki.
Wymieszać z cukrem cukierniczym, mąką i solą. Dobrze wymieszać.
Wymuś ciasto przez prasę do ciastek lub upuść łyżeczki do herbaty na arkusze ciastek. Przykryć i odstawić na 30 minut.
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Posypać ciastka posiekanymi migdałami i piec przez 25 minut.
Usuń pergamin lub folię z arkuszy ciastek i pozostaw do ostygnięcia. Obrać makaroniki.