Makaroniki Kokosowo-Kardamonowe

Makaroniki Kokosowo-Kardamonowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj makaroników kokosowo-Kardamonowych. Ten przepis służy 10 i kosztuje 16 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 81 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Mieszanka kokosa, mielonego kardamonu, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 33 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Makaroniki szafranowo-kardamonowe, Ugotuj książkę: makaroniki Szafranowo-Kardamonowe, oraz Makaroniki Kokosowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Białka umieścić w średniej misce; lekko ubić trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać cukier, wanilię, sól i kardamon; dobrze wymieszać trzepaczką do uzyskania piany.
Składniki, których będziesz potrzebować
KardamonKardamon
WaniliaWanilia
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Dodaj kokosa; wrzucić dobrze do połączenia. Luźno zapakuj mieszankę kokosową do 1 łyżki miarki. Obrócić na blasze wyłożonej pergaminem. Łyżka pozostałej mieszanki kokosowej przez łyżki stołowe na przygotowaną patelnię, tworząc 20 kopców.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
Kopce BarKopce Bar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Pomiarowałyżka Pomiarowa
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PatelniaPatelnia
5
Piec w 325 przez 23 minuty lub do złotego na całym. Schłodzić na patelni 3 minuty; schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćŚredni
Gotowe W33 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn