Makaroniki Kokosowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj makaroników kokosowych. Ten przepis służy 22 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 121 kalorii. 31 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka płatków kokosowych, ekstraktu waniliowego, cukru granulowanego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Makaroniki Kokosowe, Makaroniki Kokosowe, oraz Makaroniki Kokosowe.
Instrukcje
Umieść wszystkie składniki w dużej żaroodpornej misce do mieszania (najlepiej ze stali nierdzewnej) i ustaw miskę na patelni z ledwo gotującą się wodą i wymieszaj mieszaninę drewnianą łyżką, skrobając dno, aby zapobiec przypaleniu. Mieszaj przez 5 do 7 minut, aż mieszanina będzie bardzo gorąca w dotyku i białka nieco zgęstnieją. Zmienią się z przezroczystych w nieprzezroczyste. Odstawić mieszaninę białka na bok przez 30 minut, aby zgęstnieć więcej.
Rozgrzej piekarnik do 350oF i umieść regały w górnej i dolnej części piekarnika. Linia 2 arkusze ciastek z pergaminem.
Z dwóch łyżek, umieścić mieszaninę kokosową w zgrabne stosy na wyłożonych arkuszy cookie 2 cali od siebie.
Piec przez 3 minuty i obracać arkusze od przodu do tyłu.
Piec kolejne 2 minuty, i przełączyć blachy do pieczenia z góry na dół i odwrotnie. Obniżyć temperaturę do 325oF i piec przez kolejne 10 do 15 minut, aż makaroniki są mieszanką śmietany i złota kolory i krawędzie uzyskać lekko brązowy. Fajne blachy do pieczenia na regałach chłodzących i ostudzić całkowicie przed obieraniem z dala od pergaminu.
Podawać najlepiej w dniu upieczenia makaroników – najlepiej pierwszego dnia. Jednak nadal są pyszne jeszcze przez kilka dni, choć wątpliwe, że przetrwają tak długo w każdym gospodarstwie domowym, które uwielbia makaron.