Makaroniki Kokosowe
Makaroniki Kokosowe to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przepis z 40 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 69 kalorii. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, cukier, kokos, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką ocena 15%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Makaroniki Kokosowe, Makaroniki Kokosowe, oraz Makaroniki Kokosowe.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spryskać 3 blachy do pieczenia sprayem do gotowania; odstawić. W misce wymieszać białka, kokos, owies, wanilię, cukier i sól. Drop łyżki ciasta na blachy do pieczenia, pół cala od siebie.
Piec makaroniki do jasnego złota, 12 do 15 minut.
Przenieś do stojaka z drutu i całkowicie ostudź.
W szklanej misce lub miarce umieść kęsy czekoladowe i margarynę. Kuchenka mikrofalowa na wysoki, aż czekolada topi się całkowicie, 40 do 50 sekund, lub stopić w piekarniku 350° 5 do 6 minut. (Nie przegrzewaj czekolady, bo się przypali.) Zanurz metalową łyżeczkę w rozgrzanej czekoladzie i delikatnie polej czekoladą ciastka w zygzakowaty wzór. Całkowicie fajne. Przechowywać w szczelnym pojemniku w chłodnym, suchym miejscu do 3 dni.