Makaroniki I
Makaroniki i wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 86 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 26 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 24. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pastę migdałową, mąkę tortową, białka jaj i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Makaroniki Kawowe, Rajskie Makaroniki, oraz Makaroniki Z Płatkami Kukurydzianymi.
Instrukcje
Przykryj arkusze ciastek papierem pergaminowym lub folią aluminiową.
W dużej misce do mieszania zmiękcz pastę migdałową rękami lub maszynką do jedzenia.
Wymieszać z białym cukrem i białkami jaj, aż do dobrze wymieszanego.
Wymieszać cukier, mąkę i sól do uzyskania gładkiej i dobrze wymieszanej konsystencji.
Wymuś ciasto przez prasę do ciastek lub upuść łyżeczki do herbaty na arkusze ciastek. Przykryć i odstawić na 30 minut. Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Usuń folię lub pergamin z arkuszy i pozostaw do ostygnięcia. Obrać makaroniki.