Makaroniki Czekoladowo-Orzechowe
Makaroniki czekoladowo-orzechowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 26 porcji z 69 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz kakao, mączkę z macy, cukier puder koszerny na Paschę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Surowa Czekolada Dynia Makaroniki Pecan, Kokosowe makaroniki orzechowe z czekoladowym Ganache (niskowęglowodanowe i bezglutenowe), oraz Makaroniki Figowo-Orzechowe.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 4 składniki w dużej misce; wymieszać trzepaczką.
Dodać białka, 1 na raz, ubijając mikserem ze średnią prędkością, aż do połączenia; od czasu do czasu zeskrobać miskę.
Dodać wanilię i dobrze ubić. Złożyć w orzechach pekan. Spadek ciasto przez poziom łyżki stołowe 2 cali od siebie na blachy do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Piec w 325 przez 15 minut lub do wyschnięcia na powierzchni i centra są miękkie.
Wyjąć z piekarnika; schłodzić na stojakach z drutu przez 15 minut lub do momentu, gdy ciasteczka można łatwo usunąć za pomocą szpatułki. Chłodzić całkowicie na stojakach z drutu.