Makaroniki Cytrynowo-Kokosowe
Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 45 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 229 kalorii. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jeśli masz białko jaja, mleko skondensowane, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 24%. Ten wynik nie jest tak super. Spróbuj Makaroniki Cytrynowo-Kokosowe, Makaroniki Kokosowo-Cytrynowe, oraz Full House: Babeczki Kokosowe, Nadzienie Z Twarogu Cytrynowego, Lukier Kokosowo-Cytrynowy, Tosty Kokosowe podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem.
W średniej misce ubić białko jajka i sól do spienienia, około 2 minut. Wymieszaj skondensowane mleko, skórkę i ekstrakty. Używając gumowej szpatułki, złóż kokos, aż będzie dobrze połączony. Używając małej, sprężynowej miarki i rąk, uformuj mieszaninę w kopce 1 1/2 cala.
Makaroniki umieścić około 1 cala od siebie na przygotowanych blach do pieczenia.
Piec do lekko brązowego, około 20 minut.
Przenieść patelnie do stojaków drucianych i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.