Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj świeżego makaronu z pomidorami i bazylią z Fetanem. Jedna porcja zawiera 46 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 32. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś mielony pieprz, bazylia, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Koniec lata makaron z pomidorami, bazylią i fetą, Makaron ze świeżymi pomidorami i bazylią, oraz Makaron pomidorowo-bazyliowy ze świeżą mozzarellą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać pomidory, bazylia, olej, czosnek, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
2
Makaron ugotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
3
Wrzucić gorący makaron z mieszanką pomidorową i serem feta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem