Makaron z zwiędłą zielenią i kruszy

Makaron z zwiędłą zielenią i kruszy
Makaron z zwiędłą zielenią i kruszy się jest bezmleczne przystawka. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 130 kalorii, 7G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz oliwę z oliwek, tamari, makaron fusilli i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wilted Greens & Pasta Salad, Patelnia makaron z pieczarkami, Pancetta, i zwiędłych zieleni, oraz Wilted Greens dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ciepło kruszy się zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
2
Tymczasem gotować makaron w dużym rondlu zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; odcedzić. Powrót makaron na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodaj zielenie, olej, tamari i czosnek w proszku; mieszać tylko do zielonych zacząć więdnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
ZieloniZieloni
TamariTamari
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
4
Wymieszać z kruszonkami i pomidorami; posypać pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia5
Magazyn