Makaron z tuńczykiem i pomidorami

Makaron z tuńczykiem i pomidorami
Jeśli chcesz dodać więcej pescatarian przepisy do pudełka z przepisami, Tunan i makaron pomidorowy może być przepis, który powinieneś wypróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.02 za porcję. Jedna porcja zawiera 483 kalorie, 23G białka, oraz 14g tłuszczu. Mieszanka parmezanu, pomidory w puszkach, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z Simply Recipes ma 1 fanów. Niewiele osób lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Makaron Z Tuńczykiem I Pomidorami, Makaron Z Tuńczykiem I Pomidorami, oraz Makaron pomidorowy Tunan i Kapar.

Instrukcje

1
Pomidory dusić z masłem 30 min: rozpuścić masło w średnim garnku na średnim ogniu i dodać puszkę pomidorów, w tym sok. Jeśli używasz całych pomidorów z puszki (lub świeżych), zmiażdż je (czystymi) palcami, wkładając je do garnka. Dusić delikatnie, częściowo przykryte, przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
14 Filiżanek Startego Sera Romano14 Filiżanek Startego Sera Romano
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
świeża Resztkaświeża Resztka
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Gotuj makaron: podczas gotowania sosu podgrzej duży garnek dobrze osolonej wody do silnego wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Dodać makaron shell do wrzącej wody i gotować w energicznym wrzenia, odkryte, aż al dente, gotowane przez ale jeszcze trochę twarde do kęsa, który jest zwykle co czas określony na opakowaniu makaronu minus około 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Odcedzić i odstawić.
1
Wylać nadmiar oleju z puszki z tuńczykiem i wymieszać tuńczyka w sosie pomidorowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2
Dodać ser ricotta i dodać sól do smaku. Wyłącz ogrzewanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
3
Sos wymieszać z makaronem w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wymieszać z bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
5
Wkładamy do zapiekanki, topujemy parmezanem, broilem: 
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
6
Wlać makaron do naczynia żaroodpornego 2-3-ćwiartkowego i polać parmezanem. Umieścić pod gorącym brojlerem na 4-6 minut, aż ser topi się i lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
7
Podawać na gorąco.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn