Makaron z sosem mięsno-pomidorowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj makaronu z sosem mięsnym z pieczonych pomidorów. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.99 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 441 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz liście bazylii, sól koszerna, sherry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne sherry, można przejść do tego dania głównego z Budyń Chlebowo-masłowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pastan i rustykalny wolno gotowany sos pomidorowy z mięsem {książka kucharska miesiąca }, Sos Do Makaronu Z Pieczonych Pomidorów, oraz Makaron Z Pieczonym Sosem Pomidorowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść pomidory koktajlowe na patelni z galaretką.
Piec w 400 przez 12 minut lub aż pomidory są lekko rumiane.
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę, czosnek, sól, pieprz, i anchois na patelni; gotować 4 protokół lub aż wieprzowina jest rumiane, mieszając do kruszonki.
Dodaj sherry do patelni; gotować 30 sekund, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Dodać pomidory i ocet; gotować 2 minuty lub aż pomidory uwolnią swój płyn i sos jest lekko zagęszczony.
Połączyć makaron i sos w dużej misce; wrzucić do herbu.