Makaron Z Serem Pleśniowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj makaronu z serem pleśniowym. Ten przepis służy 6 i kosztuje 100 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 503 kalorie, 13g białka, oraz 31 g tłuszczu. Mieszanka zielonej cebuli, fettuccine, olej canolan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 37%. Spróbuj Makaron z serem pleśniowym, musztardą i piwem, Makaron marchewkowo-ogórkowy granat-Klon-cydr z wołowiną Chili i serem pleśniowym, oraz Grillowana Rzymska z karmelizowanym makaronem cebulowym, serem pleśniowym i sosem balsamicznym z greckiego jogurtu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotuj fettuccine zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, dodając do wody olej i granulki bulionowe; odcedzić i ogrzać.
Roztopić masło na dużej patelni; dodać zieloną cebulę, i smażyć do miękkości.
Dodać ser; zmniejszyć ogień, i gotować, stale mieszając, 5 minut lub do stopienia.
Wyjąć z ognia; wymieszać z kwaśną śmietaną, pieprzem i czosnkiem w proszku.
Dodać fettuccine, podrzucając do płaszcza; podawać natychmiast.