Makaron z serem Carbonara

Makaron z serem Carbonara
Makaron z serem Carbonara może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. To danie główne ma 406 kalorii, 16G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką mąkę uniwersalną, groch, pietruszkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć żółtka jajek, można podążać za tym daniem głównym z Morela Kruszy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Makaron z serem Carbonara, Makaron z serem Carbonara, oraz Ugotuj książkę: makaron z serem Carbonara.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° masło 13x9x2-calowe naczynie do pieczenia. Makaron gotować w dużym dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie miękki, ale nadal twardy do ugryzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Drenaż. Spłukać i ponownie odcedzić.
3
Boczek gotować w dużym dużym garnku na średnim ogniu, aż chrupiące, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Przenieść boczek i 1/4 szklanki patelni kapie do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać bułkę tartą, 1/4 szklanki parmezanu i 1/4 szklanki natki pietruszki do boczku; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
6
Dodać mielony czosnek do pozostałych kapiących patelni w garnku i smażyć na średnim ogniu, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Dodać mąkę i ubijać 3 minuty. Stopniowo ubijamy pełne mleko, następnie żółtka, sól i pieprz. Gotować, aż mieszanina zgęstnieje, stale ubijając, około 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Pełnego Mleka Lub śmietanki1 Szklanka Pełnego Mleka Lub śmietanki
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
8
Dodać 2 szklanki sera Fontina i pozostałe 3/4 szklanki parmezanu; ubijać, aż ser się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
16 Plasterków Sera Fontina16 Plasterków Sera Fontina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
9
Zdjąć z ognia.
10
Wymieszać z groszkiem, makaronem i pozostałą 1/4 szklanki pietruszki. Wymieszać w pozostałych 1 1/2 filiżanki Fontina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
16 Plasterków Sera Fontina16 Plasterków Sera Fontina
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
11
Miksturę makaronową przełożyć na przygotowane danie. (Można przygotować 6 godzin wcześniej. Przykryć makaron i mieszanki bułki tartej oddzielnie i przechowywać w lodówce. Przed kontynuowaniem, piec schłodzoną mieszaninę makaronu, pokryte, w 177° aż po prostu ogrzewane przez, o 30 protokół.)
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
12
Posypać mieszaniną bułki tartej na mieszaninie makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
13
Piec tylko do momentu, aż polewa będzie złota, około 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
14
Odstawić na 15 minut przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia11
Magazyn