Makaron z serem Carbonara

Makaron z serem Carbonara
Makaron z serem Carbonara może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. To danie główne ma 406 kalorii, 16G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką mąkę uniwersalną, groch, pietruszkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć żółtka jajek, można podążać za tym daniem głównym z Morela Kruszy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Makaron z serem Carbonara, Makaron z serem Carbonara, oraz Ugotuj książkę: makaron z serem Carbonara.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° masło 13x9x2-calowe naczynie do pieczenia. Makaron gotować w dużym dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie miękki, ale nadal twardy do ugryzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
świeża Resztkaświeża Resztka
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Drenaż. Spłukać i ponownie odcedzić.
3
Boczek gotować w dużym dużym garnku na średnim ogniu, aż chrupiące, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Przenieść boczek i 1/4 szklanki patelni kapie do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodać bułkę tartą, 1/4 szklanki parmezanu i 1/4 szklanki natki pietruszki do boczku; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
6
Dodać mielony czosnek do pozostałych kapiących patelni w garnku i smażyć na średnim ogniu, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
7
Dodać mąkę i ubijać 3 minuty. Stopniowo ubijamy pełne mleko, następnie żółtka, sól i pieprz. Gotować, aż mieszanina zgęstnieje, stale ubijając, około 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
1 Szklanka Pełnego Mleka Lub śmietanki1 Szklanka Pełnego Mleka Lub śmietanki
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
8
Dodać 2 szklanki sera Fontina i pozostałe 3/4 szklanki parmezanu; ubijać, aż ser się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Ser FontinaSer Fontina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
9
Zdjąć z ognia.
10
Wymieszać z groszkiem, makaronem i pozostałą 1/4 szklanki pietruszki. Wymieszać w pozostałych 1 1/2 filiżanki Fontina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
Ser FontinaSer Fontina
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
11
Miksturę makaronową przełożyć na przygotowane danie. (Można przygotować 6 godzin wcześniej. Przykryć makaron i mieszanki bułki tartej oddzielnie i przechowywać w lodówce. Przed kontynuowaniem, piec schłodzoną mieszaninę makaronu, pokryte, w 177° aż po prostu ogrzewane przez, o 30 protokół.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
12
Posypać mieszaniną bułki tartej na mieszaninie makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
13
Piec tylko do momentu, aż polewa będzie złota, około 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
14
Odstawić na 15 minut przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia11
Magazyn