Makaron z serem Carbonara

Makaron z serem Carbonara
Makaron z serem Carbonara może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. To danie główne ma 406 kalorii, 16G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką mąkę uniwersalną, groch, pietruszkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć żółtka jajek, można podążać za tym daniem głównym z Morela Kruszy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Makaron z serem Carbonara, Makaron z serem Carbonara, oraz Ugotuj książkę: makaron z serem Carbonara.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° masło 13x9x2-calowe naczynie do pieczenia. Makaron gotować w dużym dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie miękki, ale nadal twardy do ugryzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Drenaż. Spłukać i ponownie odcedzić.
3
Boczek gotować w dużym dużym garnku na średnim ogniu, aż chrupiące, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Przenieść boczek i 1/4 szklanki patelni kapie do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać bułkę tartą, 1/4 szklanki parmezanu i 1/4 szklanki natki pietruszki do boczku; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
6
Dodać mielony czosnek do pozostałych kapiących patelni w garnku i smażyć na średnim ogniu, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Dodać mąkę i ubijać 3 minuty. Stopniowo ubijamy pełne mleko, następnie żółtka, sól i pieprz. Gotować, aż mieszanina zgęstnieje, stale ubijając, około 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Pełnego Mleka Lub śmietanki1 Szklanka Pełnego Mleka Lub śmietanki
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
8
Dodać 2 szklanki sera Fontina i pozostałe 3/4 szklanki parmezanu; ubijać, aż ser się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
16 Plasterków Sera Fontina16 Plasterków Sera Fontina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
9
Zdjąć z ognia.
10
Wymieszać z groszkiem, makaronem i pozostałą 1/4 szklanki pietruszki. Wymieszać w pozostałych 1 1/2 filiżanki Fontina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
16 Plasterków Sera Fontina16 Plasterków Sera Fontina
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
11
Miksturę makaronową przełożyć na przygotowane danie. (Można przygotować 6 godzin wcześniej. Przykryć makaron i mieszanki bułki tartej oddzielnie i przechowywać w lodówce. Przed kontynuowaniem, piec schłodzoną mieszaninę makaronu, pokryte, w 177° aż po prostu ogrzewane przez, o 30 protokół.)
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
12
Posypać mieszaniną bułki tartej na mieszaninie makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
13
Piec tylko do momentu, aż polewa będzie złota, około 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
14
Odstawić na 15 minut przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia11
Magazyn