Makaron z pieczoną czerwoną papryką i sosem śmietanowym

Makaron z pieczoną czerwoną papryką i sosem śmietanowym może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 438 kalorii, 19g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pastę pomidorową, pieczoną paprykę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć makaron można śledzić to danie główne z Czekoladowy Makaron Deserowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Makaron muszkatołowy z pieczoną czerwoną papryką i sosem śmietanowym, Makaron muszkatołowy z pieczoną czerwoną papryką i sosem śmietanowym, oraz Makaron z kurczaka z pieczonym sosem śmietanowym z czerwonej papryki.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować 8 minut lub do miękkości, często mieszając.
Dodać paprykę; gotować 2 minuty lub aż do całkowitego ogrzania. Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej. Wymieszać z octem; gotować 1 minutę lub aż płyn odparuje.
Zdjąć z ognia; ostudzić 5 minut.
Umieścić mieszankę papryki w blenderze; proces do gładkiej. Powrót mieszankę papryki do patelni; gotować na małym ogniu, aż się ogrzeje.
Połącz pół na pół i pastę pomidorową w małej misce, mieszając trzepaczką. Mieszaj mieszaninę pomidorów w mieszankę papryki, mieszając trzepaczką, aż dobrze się połączą. Wymieszać z mieloną czerwoną papryką.
Połączyć makaron i mieszankę papryki w dużej misce.
Dodać 1/2 szklanki sera, rzucając do herbu. Łyżka 1 1/3 szklanki makaronu w każdej z 6 misek; top każdej porcji z około 1 1/2 łyżki sera.
Dekoruj bazylią, w razie potrzeby.