Przepis makaron z pieczarkami i sosem cytrynowo-imbirowym można w około 30 minut. To danie główne ma 455 kalorii, 12g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.22 za porcję. Mieszanka miodu, grzybów, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przepis ten zachwycił 356 osób. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Makaron długowieczny z kurczakiem, imbirem i pieczarkami, Makaron Udon z grzybami Shiitake w bulionie imbirowym, oraz Makaron Gryczany Z Grzybami Shiitake, Bok Choy, Imbirem I.
Instrukcje
1
Połącz wszystkie składniki, z wyjątkiem oleju sezamowego i oliwy z oliwek w robocie kuchennym lub blenderze ręcznym. Uruchom blender przez kilka sekund, aż wszystkie składniki zostaną połączone. Przy uruchomionej maszynie mżawka w olejach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego Sezamu
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Blender Zanurzeniowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Ugotuj makaron: w garnku ugotuj suszony makaron zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Odcedzić i odstawić.
4
Podsmażyć grzyby:
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
5
Rozgrzej patelnię na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać masło, a gdy masło zacznie bulgotać, dodać grzyby. Podsmażyć grzyby przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
7
Połącz makaron z grzybami, dodaj sos do smaku: w dużej misce wrzuć ugotowany makaron z grzybami, świeżymi ziołami, sezamem i odrobiną dressingu (do smaku.)