Makaron Z Kurczakiem Cajun
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Cajun Chicken Pastan spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 63g tłuszczu, oraz w sumie 948 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.99 za porcję. Niewiele osób lubiło to kreolskie danie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz czosnek w proszku, paprykę, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć makaron można śledzić to danie główne z Czekoladowy Makaron Deserowy jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest solidne. Spróbuj Makaron Z Kurczakiem Cajun, Makaron Z Kurczakiem Cajun, oraz Makaron Z Kurczakiem Cajun dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Umieść kurczaka i przyprawę Cajun w plastikowej torbie. Shake to coat. Na dużej patelni na średnim ogniu, podsmażyć kurczaka na maśle lub margarynie, aż prawie miękkie (5 do 7 protokół).
Dodaj czerwoną paprykę, zieloną paprykę, grzyby i zieloną cebulę.
Saute i mieszać przez 2 do 3 protokół. Zmniejszyć ciepło.
Dodaj śmietanę, bazylia, pieprz cytrynowy, sól, czosnek w proszku i zmielony czarny pieprz.
Dodać gotowane linguine, wrzucić i ciepła przez.
Posypać startym parmezanem i podawać.
Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc
Cajun można łączyć z Albarino, winem różowym i Sauvignon Blanc. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Jednym z win, które można spróbować jest Paco & Lola Celebration Albarino. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Paco & Lola Celebration Albarino]()
Paco & Lola Celebration Albarino
Limitowana Edycja Butelki Pride Rainbow! Dość intensywna aromatyczna ekspresja z ziołami i nutami balsamicznymi wraz z białymi owocami, cytrusami i owocami pestkowymi. Świeże o dobrej strukturze i tych samych owocach, które znajdują się na nosie. Lekko balsamiczne wykończenie.