Makaron z kukurydzą, Prosciutto i Burratą

Makaron z kukurydzą, Prosciutto i Burratą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj makaronu z kukurydzą, Prosciutto i Burratan. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 50g białka, 65 g tłuszczu, oraz w sumie 1255 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 6,32 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 56 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz bułkę tartą, burrata, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Sałatka z Fig, Prosciutto i serem Burrata, Grillowane figi, PROSCIUTTO i BURRATA, oraz Pizza Burrata Prosciutto Oregano dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usuń ziarna z kukurydzy ostrym nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Podczas gdy to rozgrzewa, wlać 2 łyżki oleju do dużej patelni ustawić na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodać prosciutto i gotować przez około 4 protokół, lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
4
Wyjąć łyżką szczelinową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
5
Dodaj kukurydzę i chiles na patelni i gotować przez 5 do 7 protokół, mieszając od czasu do czasu. Podgrzać do minimum, a następnie dodać parmezan i ugotowaną prosciutto. Gotować przez minutę, a następnie wyłączyć ogień i dodać bułkę tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
ProsciuttoProsciutto
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Ugotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na pudełku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
7
Odcedzić, rezerwując 1/2 szklanki wody do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
8
Dodaj makaron na patelni, wraz z połową zarezerwowanej wody. Dobrze rzucaj. Jeśli wyschnie, dodaj resztę wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Dodać połowę sera i dobrze wymieszać. Makaron ułożyć na talerzu, a resztę sera podzielić na wierzchu. Doprawić solą do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia37
Magazyn