Makaron z kozim serem herbacianym i pomidorkami koktajlowymi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj makaronu z Herbowanym kozim serem i pomidorkami koktajlowymi. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 421 kalorii, 16G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać angel hair makaron, pieprz, oliwa z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Makaron z pomidorkami koktajlowymi i Herbowaną ricottą, Ciasto cukiniowo-Farro z kozim serem herbacianym i wolno pieczonymi pomidorami, oraz Herbed Burst pomidory, kozi ser i Farro (+Patio Garden Update) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Odcedzić; umieścić w dużej misce.
Dodaj kozi ser, bazylia, sól i pieprz do makaronu; mieszać, aż dobrze wymieszane.
Podczas gdy makaron gotuje, rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj czosnek; smażyć 30 sekund.
Dodaj pomidory; gotuj 2 minuty, często mieszając.
Dodać bulion; gotować 1 minutę.
Dodaj mieszankę pomidorową do mieszanki makaronu; Wrzuć delikatnie, aby połączyć.