Makaron Z Karczochami Szpinakowymi
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Szpinak Karczoch Pastan spróbować. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 410 kalorii. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz karczoch serca, przyprawione Panko bułka tarta, mąka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Makaron dip ze szpinakiem i karczochem, Makaron Z Karczochami Szpinakowymi, oraz Makaron Dip Ze Szpinaku Karczochów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić 2 łyżki masła w dużym garnku lub patelni.
Dodać czosnek i wrzucić szpinak. Mieszaj, aż zwiędnie, około 1 minuty.
Szpinak wyjąć z ognia i odstawić.
Dodać 2 łyżki masła do tego samego garnka i podnieść ogień do wysokiej. Rzucać w połówki karczochy i mieszać go wokół, aż się trochę koloru, 1 do 2 protokół.
Wyjąć karczochy z garnka i odstawić na bok. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Dodaj 2 łyżki masła do garnka. Po rozpuszczeniu, posypać mąką i ubijać, aż się połączy.
Wlać mleko i ubijać do połączenia.
Niech gotować przez 3 do 4 protokół, lub aż zacznie zgęstnieć.
Dodaj parmezan, mozzarellę / Monterey Jack, sól i pieprz, i pieprz cayenne. Wymieszać do stopienia, a jeśli jest zbyt gęsty, spryskać bulionem z kurczaka.
Dodaj karczochy i makaron, rzucając delikatnie połączyć. Delikatnie złóż szpinak, a następnie wlej makaron do miski.
Posyp wierzch pokruszonymi płatkami czerwonej papryki i dużą ilością Panko bułki tartej na chrupnięcie.