Kulka Z Parmezanem

Kulka Z Parmezanem
Kulka z serem parmezan jest bezglutenowe i pierwotne hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 379 kalorii, 11g białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz parmezan, czosnek w proszku, orzechy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 40 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Bekonowa Kulka Z Parmezanem, Kulka Z Serem Pleśniowym I Rozmarynem, oraz Kula serowa trzy w jednym.

Instrukcje

1
Wymieszaj wszystkie składniki z wyjątkiem grubo posiekanych orzechów, aż do dobrze wymieszanego. Uformować w kulkę; toczyć w grubo posiekanych orzechach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
2
Owinąć kulkę sera w folię i przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin, ale nie dłużej niż 48 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
3
Odstawić do temperatury pokojowej na 30 minut przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn