Kulka Z Parmezanem
Kulka z serem parmezan jest bezglutenowe i pierwotne hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 379 kalorii, 11g białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz parmezan, czosnek w proszku, orzechy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 40 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Bekonowa Kulka Z Parmezanem, Kulka Z Serem Pleśniowym I Rozmarynem, oraz Kula serowa trzy w jednym.
Instrukcje
Wymieszaj wszystkie składniki z wyjątkiem grubo posiekanych orzechów, aż do dobrze wymieszanego. Uformować w kulkę; toczyć w grubo posiekanych orzechach.
Owinąć kulkę sera w folię i przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin, ale nie dłużej niż 48 godzin.
Odstawić do temperatury pokojowej na 30 minut przed podaniem.