Makaron z kalafiorem, papryką i pesto z orzechów włoskich
Przepis makaron z kalafiorem, papryką i pesto z orzecha włoskiego można w około 40 minut. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje $1.7 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 299 kalorii. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Ten przepis z jedzenia i wina wymaga kalafiora, oliwy z oliwek, papryki i strozzapreti. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Makaron Z Kalafiorem, Papryką I Pesto Z Orzechów Włoskich, Makaron i mieszana papryka z pesto orzechowym i cytrynowym, oraz Pieczone steki z kalafiora z prażonym orzechem włoskim + Pesto z pietruszki są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W robocie kuchennym pulsuj kolendrę, pietruszkę, orzechy włoskie i czosnek, aż drobno posiekasz.
Dodać 6 łyżek oleju i proces do gładkiej. Doprawić solą.
W dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, gotować makaron aż al dente.
Odcedzić makaron i rezerwy 1/4 szklanki wody makaronu.
Tymczasem na dużej patelni podgrzej pozostałe 2 łyżki oleju.
Dodać kalafior i doprawić solą. Gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane w miejscach, 5 protokół.
Dodać paprykę i gotować do miękkości i brązowy w miejscach, 5 protokół. Zeskrobać warzywa do miski.
Dodać makaron, pesto i zarezerwowane wody makaronu do warzyw; wrzucić, aż makaron jest pokryta. Doprawić solą i pieprzem. Łyżkę do ciepłych misek i podawać.