Makaron z jagnięciną i Kaponatą
Lamb-and-Caponata makaron Toss może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.36 za porcję. Jedna porcja zawiera 293 kalorie, 16G białka, oraz 8G tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, bakłażan, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Golonki jagnięce z karczochem Caponata, Kotlety jagnięce z bakłażanem Caponata, oraz Bakłażan Caponata Pasta.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Podczas gotowania makaronu umieść dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodać jagnięcinę; gotować, aż zbrązowieje, mieszając do kruszonki.
Wyjąć jagnięcinę z patelni.
Dodaj olej, bakłażan, cebula, i czosnek na patelni; smażyć przez 8 protokół.
Dodać ocet, czerwoną paprykę i pomidory i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut. Powrót jagnięciny na patelnię; gotować 2 minuty lub aż do całkowitego ogrzania.
Odcedzić makaron; umieścić w dużej misce.
Dodać mieszaninę jagnięciny i bazylii, i dobrze wrzucić.