Makaron z fasolą i boczkiem

Makaron z fasolą i boczkiem
Makaron z fasolą i bekonem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 642 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli koszernej, cebula, fasola i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Makaron ze świeżymi pomidorami i fasolą, Makaron z serem z czarną fasolą i Chipotle, oraz Makaron z serem z czarną fasolą i Chipotle dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ugotować boczek na dużej patelni, pracując partiami, aż będzie ostry.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Odcedzić na talerzu wyłożonym brązową papierową torbą lub papierowymi ręcznikami. Pokroić na kawałki 1/2 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
3
Podczas gotowania boczku doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodać dużą szczyptę soli i makaron i gotować zgodnie z instrukcją opakowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Odcedzić i odstawić.
6
Usuń wszystkie z wyjątkiem 1 łyżka tłuszczu boczku z patelni i umieścić go na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodać cebulę i gotować, aż będą miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
8
Dodaj czosnek i gotuj przez około 1 minutę, uważając, aby czosnek nie spłonął.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
9
Dodać pomidory i fasolę i gotować, aż fasola są podgrzewane przez, O 2 protokół. Wymieszać z boczkiem i pietruszką. Rezerwy 1 1/2 filiżanki dla rundy 2 przepis gulasz z fasoli francuskiej. Wymieszać z makaronem. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
10
Podawać na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Magazyn