Makaron z fasolą i boczkiem

Makaron z fasolą i boczkiem
Makaron z fasolą i bekonem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 642 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli koszernej, cebula, fasola i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Makaron ze świeżymi pomidorami i fasolą, Makaron z serem z czarną fasolą i Chipotle, oraz Makaron z serem z czarną fasolą i Chipotle dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ugotować boczek na dużej patelni, pracując partiami, aż będzie ostry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Odcedzić na talerzu wyłożonym brązową papierową torbą lub papierowymi ręcznikami. Pokroić na kawałki 1/2 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
3
Podczas gotowania boczku doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Dodać dużą szczyptę soli i makaron i gotować zgodnie z instrukcją opakowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Z PierścieniemMakaron Z Pierścieniem
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Odcedzić i odstawić.
6
Usuń wszystkie z wyjątkiem 1 łyżka tłuszczu boczku z patelni i umieścić go na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Dodać cebulę i gotować, aż będą miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
8
Dodaj czosnek i gotuj przez około 1 minutę, uważając, aby czosnek nie spłonął.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
9
Dodać pomidory i fasolę i gotować, aż fasola są podgrzewane przez, O 2 protokół. Wymieszać z boczkiem i pietruszką. Rezerwy 1 1/2 filiżanki dla rundy 2 przepis gulasz z fasoli francuskiej. Wymieszać z makaronem. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Makaron Z PierścieniemMakaron Z Pierścieniem
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
10
Podawać na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Magazyn