Makaron z fasolą i boczkiem
Makaron z fasolą i bekonem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 642 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli koszernej, cebula, fasola i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Makaron ze świeżymi pomidorami i fasolą, Makaron z serem z czarną fasolą i Chipotle, oraz Makaron z serem z czarną fasolą i Chipotle dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotować boczek na dużej patelni, pracując partiami, aż będzie ostry.
Odcedzić na talerzu wyłożonym brązową papierową torbą lub papierowymi ręcznikami. Pokroić na kawałki 1/2 cala.
Podczas gotowania boczku doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Dodać dużą szczyptę soli i makaron i gotować zgodnie z instrukcją opakowania.
Usuń wszystkie z wyjątkiem 1 łyżka tłuszczu boczku z patelni i umieścić go na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, aż będą miękkie, o 5 protokół.
Dodaj czosnek i gotuj przez około 1 minutę, uważając, aby czosnek nie spłonął.
Dodać pomidory i fasolę i gotować, aż fasola są podgrzewane przez, O 2 protokół. Wymieszać z boczkiem i pietruszką. Rezerwy 1 1/2 filiżanki dla rundy 2 przepis gulasz z fasoli francuskiej. Wymieszać z makaronem. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby.