Makaron z białą fasolą, zieleniną i cytryną
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj makaronu z białą fasolą, zieleniną i cytryną. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 522 kalorie, 20g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 2,56 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka szpinaku dla niemowląt, orzeszków piniowych, liści bazylii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać orzeszki piniowe, można śledzić to danie główne z Ciasto gruszkowe z orzeszkami piniowymi jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Makaron z zieleniną i białą fasolą, Duszone Warzywa Z Białą Fasolą, oraz Biała fasola z boczkiem i zielenią czosnkową.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Umieścić makaron w dużej misce; skropić olejem, podrzucając do płaszcza.
Rozgrzać duży piec holenderski na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj czosnek do patelni; smażyć 1 minutę lub aż czosnek zacznie brązowieć.
Dodać mieszaninę makaronu, pomidory, pieprz, i fasola; gotować 2 minuty, stale mieszając. Wymieszać z rukolą, bazylią, skórką, sokiem i solą; gotować 1 minutę lub aż rukola zwiędnie. Łyżka 1 1/2 szklanki mieszanki makaronu w każdym z 6 płytkich misek; top każdej porcji z 2 1/2 łyżeczki orzechów pinii i 2 łyżeczki sera.