Makaron z awokado i kozim serem Alfredo

Makaron z awokado i kozim serem Alfredo
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj awokado i koziego sera Alfredo Pastan. Na 3,51 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 811 kalorii, 30g białka, oraz 44g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 7563 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać awokado, jalapeno, kolendra, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać pół na pół, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pieczona czerwona papryka i kozi ser Alfredo makaron, Pieczona Czerwona Papryka I Kozi Ser Alfredo, oraz Dynia kozi ser Fettuccine Alfredo z chrupiącą smażoną szałwią.

Instrukcje

1
Makaron ugotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.W międzyczasie przecier z awokado, jalapeno, kolendry i soku z limonki w maszynce lub blenderze i odstawić.Roztopić masło na patelni na średnim ogniu, dodać czosnek i gotować do pachnącego, około minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Dodać śmietanę, kozi ser i parmezan, gotować na wolnym ogniu, aż ser się rozpuści, wymieszać w mieszaninie awokado i ogrzać do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
3
Zdjąć z ognia, doprawić solą i pieprzem i podawać na gorąco nad makaronem udekorowanym więcej kozim serem, awokado i kolendrą według uznania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Ser KoziSer Kozi
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia22
Magazyn