Makaron z awokado i kozim serem Alfredo

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj awokado i koziego sera Alfredo Pastan. Na 3,51 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 811 kalorii, 30g białka, oraz 44g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 7563 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać awokado, jalapeno, kolendra, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać pół na pół, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pieczona czerwona papryka i kozi ser Alfredo makaron, Pieczona Czerwona Papryka I Kozi Ser Alfredo, oraz Dynia kozi ser Fettuccine Alfredo z chrupiącą smażoną szałwią.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.W międzyczasie przecier z awokado, jalapeno, kolendry i soku z limonki w maszynce lub blenderze i odstawić.Roztopić masło na patelni na średnim ogniu, dodać czosnek i gotować do pachnącego, około minuty.
Dodać śmietanę, kozi ser i parmezan, gotować na wolnym ogniu, aż ser się rozpuści, wymieszać w mieszaninie awokado i ogrzać do ogrzania.
Zdjąć z ognia, doprawić solą i pieprzem i podawać na gorąco nad makaronem udekorowanym więcej kozim serem, awokado i kolendrą według uznania.