Makaron soba z czarną fasolą z grzybami i kapustą

Makaron soba z czarną fasolą z grzybami i kapustą
Makaron soba z czarną fasolą z grzybami i kapustą to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 531 kalorii, 18g białka, oraz 7G tłuszczu. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz makaron soba, SOS smażony z czarnej fasoli, kasztanowy grzyb i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 16 powiedziałoby, że trafił w sedno. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest świetny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pikantny makaron Soba z Shiitakes i kapustą, Słodko-kwaśny makaron soba z trzema grzybami, oraz Kremowe Pieczarki Nad Makaronem Soba (Wegańskie).

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na woku lub dużej patelni i dodać czosnek i imbir. Delikatnie gotować przez 2 minuty, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
2
Dodać grzyby i gotować na średnim ogniu przez 4-5 min, aż złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3
Dodajemy kapustę i smażymy jeszcze 1 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
4
Makaron gotować zgodnie z instrukcją pakowania. Sos z czarnej fasoli wymieszać z kapustą i smażyć przez 1 min. Wymieszać w 100 ml wody, następnie przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut, aż kapusta będzie miękka. Wymieszać z dymką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Czarnej FasoliSos Z Czarnej Fasoli
DymkaDymka
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5
Makaron odsączyć, wrzucić z kapustą podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Magazyn