Makaron soba z czarną fasolą z grzybami i kapustą

Makaron soba z czarną fasolą z grzybami i kapustą
Makaron soba z czarną fasolą z grzybami i kapustą to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 531 kalorii, 18g białka, oraz 7G tłuszczu. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz makaron soba, SOS smażony z czarnej fasoli, kasztanowy grzyb i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 16 powiedziałoby, że trafił w sedno. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest świetny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pikantny makaron Soba z Shiitakes i kapustą, Słodko-kwaśny makaron soba z trzema grzybami, oraz Kremowe Pieczarki Nad Makaronem Soba (Wegańskie).

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na woku lub dużej patelni i dodać czosnek i imbir. Delikatnie gotować przez 2 minuty, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
2
Dodać grzyby i gotować na średnim ogniu przez 4-5 min, aż złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
3
Dodajemy kapustę i smażymy jeszcze 1 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
4
Makaron gotować zgodnie z instrukcją pakowania. Sos z czarnej fasoli wymieszać z kapustą i smażyć przez 1 min. Wymieszać w 100 ml wody, następnie przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut, aż kapusta będzie miękka. Wymieszać z dymką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Czarnej FasoliSos Z Czarnej Fasoli
DymkaDymka
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
5
Makaron odsączyć, wrzucić z kapustą podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Magazyn