Makaron Sezamowy
Need a dairy free side dish? Makaron sezamowy może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 388 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka sosu chili, cukru, sosu sojowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Sezamowy tuńczyk & awokado z pikantnym makaronem z cukinią sezamową, Paluszki z kurczaka miodowo-Teriyaki z sezamem z makaronem celofanowym sezamowym i groszkiem, oraz Makaron Sezamowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś garnek lekko osolonej wody do wrzenia.
Dodaj makaron, i gotować aż al dente, o 8 do 10 protokół.
Odcedzić i przelać do miski.
W międzyczasie umieść rondel na średnim ogniu. Wymieszaj czosnek, cukier, olej, ocet, sos sojowy, olej sezamowy i sos chili. Doprowadzić do wrzenia, stale mieszając, aż cukier się rozpuści.
Wlać sos na linguine, i wrzucić do herbu.
Dekoruj zieloną cebulą i sezamem.