Makaron, ser i groszek

Makaron, ser i groszek
Najlepszy makaron, ser i groszek może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 530 kalorii. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 107 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz parmezan, ziarna łokcia makaron, ostry ser cheddar, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Makaron z serem Ultimate, Ser makaronowy Ultimate, oraz Ultimate Macaroni & Cheese dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. ugotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić. Przykryć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
W międzyczasie, do sosu serowego, roztopić 2 łyżki masła na średnim ogniu w średnim rondlu. Wymieszać z mąką, musztardą, solą i pieprzem do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Sos SerowySos Serowy
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Dodaj mleko na raz. Gotować i mieszać przez 5 minut lub aż gęste i bąbelki. Gotować i mieszać przez 2 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
4
Zdjąć rondel z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
5
Dodaj cheddar i sery mozzarella, mieszając, aż ser się rozpuści i sos będzie gładki. Do ugotowanego makaronu wymieszać sos serowy i groszek z puszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Groszek KonserwowyGroszek Konserwowy
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
6
Rozgrzej się.
7
Wlać do wysmarowanego 2-ćwiartkowego naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
8
Połączyć bułkę tartą, parmezan i 2 łyżeczki roztopionego masła w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
9
Posypać makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
10
Piec, odkryte, przez 20 minut lub aż polewa jest złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
11
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn