Makaron ryżowy z wołowiną

Makaron ryżowy z wołowiną
Makaron ryżowy z wołowiną to bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 445 kalorii, 23G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.34 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, pieczony, stek z flanki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać ocet ryżowy, możesz śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Curry Wołowina Nad Makaronem Ryżowym, Smażyć wołowinę z makaronem ryżowym płaskim, oraz Tajska bazylia wołowa z makaronem ryżowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Makaron ryżowy moczyć w zimnej wodzie przez 15 minut; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron RyżowyMakaron Ryżowy
WodaWoda
2
Dodaj do garnka wrzącej wody i gotuj przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Ponownie odcedzić i odstawić.
4
Warzywa azjatyckie opłukać na krótko durszlakiem zimną wodą; odcedzić dokładnie. W małej misce wymieszaj czosnek, imbir, sos sojowy, pastę curry, ocet, sok z limonki i 2 łyżki. olej z orzeszków ziemnych; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa AzjatyckieWarzywa Azjatyckie
Pasta CurryPasta Curry
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Olej ArachidowyOlej Arachidowy
Sos SojowySos Sojowy
OcetOcet
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
W dużej, nieprzywierającej patelni podgrzej 1 łyżkę. olej z orzeszków ziemnych na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej ArachidowyOlej Arachidowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać połowę wołowiny i smażyć przez 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
7
Przenieść na talerz. Powtórz proces z 1 łyżką. olej i pozostałą wołowinę. Trzymaj wołowinę w cieple. Wytrzyj patelnię; dodaj pozostałą 1 łyżkę. olej i czerwona papryka, następnie smażyć przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
WołowinaWołowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodaj szalotki i zarezerwowane Azjatyckie warzywa i gotować przez 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa AzjatyckieWarzywa Azjatyckie
Zielona CebulaZielona Cebula
9
Dodaj zarezerwowany sos do patelni; gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodać wołowinę i ugotowany makaron i dokładnie wymieszać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
SOSSOS
WołowinaWołowina
11
Makaron podawać w miseczkach z kiełkami fasoli i orzeszkami ziemnymi, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełki FasoliKiełki Fasoli
MakaronyMakarony
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia66
Magazyn