Makaron rolnika
Pasta farmera może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na $2.95 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1013 kalorii, 40g białka, oraz 59G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jeśli masz ser fontina, oliwę z oliwek, ser mozzarella i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 68%. Spróbuj Jeden garnek Farmer ' s Market makaron, Makarony z rynku rolniczego, oraz Fasola i makaron rolnika dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło 13 na 9 na 2-calowe naczynie do pieczenia. Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Podgrzać 1 łyżkę oleju w ciężkim dużym garnku na średnim ogniu.
Dodaj pancetta i saute aż złoty i chrupiące, o 5 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś pancettę do małej miski.
Wylać wszystkie, ale 1/4 szklanki kapieli z patelni(jeśli to konieczne, dodać więcej oleju do kapieli z patelni do równej 1/4 szklanki całkowitej). Zmniejszyć ciepło do średniego.
Dodaj 3 łyżeczki czosnku i saute aż pachnące, o 30 sekund.
Dodać mąkę i ubijać przez 2 minuty. Stopniowo ubijaj mleko. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do średniego i gotować na wolnym ogniu, aż sos lekko zgęstnieje, często ubijając, o 5 protokół. Stopniowo ubijaj wszystkie sery Fontina, mozzarella, parmezan i provolone.
Tymczasem doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodaj rigatoni i gotować aż prawie al dente, mieszając od czasu do czasu, o 7 protokół. (Makaron będzie nadal gotować w piekarniku.)
Makaron odcedzić i dodać bezpośrednio do sera.
Dodać pietruszkę, bazylia, i pancetta i wrzucić do herbu. Doprawić mieszankę makaronu do smaku solą i pieprzem.
Przenieść mieszaninę makaronu do przygotowanego naczynia.
Podgrzać pozostałą 1 łyżkę oleju w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj pozostały czosnek i saute aż pachnące, o 30 sekund.
Dodaj bułkę tartą i wrzucić do herbu.
Posypać mieszaninę okruchów chleba na mieszaninie makaronu.
Skropić górę oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i piec, aż bąbelki sosu i bułki tartej są złociste, o 20 protokół.