Pomarańczowy makaron Chile to bezmleczne i lakto ovo Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 158 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Za 94 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 2 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Nie Wiele osób naprawdę lubi ten hor d ' oeuvre. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Udaj się do sklepu i podnieś szalotki, koncentrat soku pomarańczowego, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co nie jest tak spektakularne. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również One Pan Chicken & Orange Chile Noodles, Chile-Makaron Ze Szkła Limonkowego, oraz Chile-Makaron Warzywny Z Limonką.
Instrukcje
1
W garnku na dużym ogniu zagotuj około 8 szklanek wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodaj makaron i gotuj do al dente, 7 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na Pizzocheri
3
Dobrze odcedź i umieść w dużej misce. Odłóż na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
W misce wymieszaj pozostałe składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego