Makaron Pietruszkowy

Pietruszka Pastan jest przepis śródziemnomorski, który służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 909 kalorii. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka jaj, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, parmigiano-reggiano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Jest ona przyniesiona przez Norecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Pietruszka Kolendra Pesto Makaron / Makaron, Makaron Pietruszkowy, oraz Makaron Pesto Z Pietruszki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś garnek dobrze osolonej wody do wrzenia i gotuj makaron, aż trochę zanim będzie idealny.Natkę pietruszki umyć i dokładnie osuszyć przed jej rozdrobnieniem. Mokra pietruszka ma tendencję do zbrylania się i będzie trudna do równomiernego rozprowadzenia w makaronie. Gdy makaron jest kilka minut od zrobienia, podgrzej patelnię i usmaż jajka na 1 łyżce oliwy z oliwek. Gdy makaron jest gotowy, odcedzić go dobrze, powrót go do garnka, i wrzucić z 1/4 szklanki oliwy z oliwek.
Dodać mieloną pietruszkę i wrzucić do płaszcza równomiernie.
Dodać ser w trochę na raz rzuca między każdym dodatkiem. Zachowaj trochę do dekoracji. Na talerz kładziemy warstwę makaronu, top z jajkiem sadzonym, a na wierzch jajka posypujemy świeżo zmielonym czarnym pieprzem, solą morską i serem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
![Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico]()
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Głębokie stężenie Sangiovese smaków klasycznej wiśni, ziemi i nuty dymionych orzechów pistacjowych. Wykonane w 100% z Sangiovese.