Makaron Pietruszkowy

Makaron Pietruszkowy
Pietruszka Pastan jest przepis śródziemnomorski, który służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 909 kalorii. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka jaj, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, parmigiano-reggiano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Jest ona przyniesiona przez Norecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Pietruszka Kolendra Pesto Makaron / Makaron, Makaron Pietruszkowy, oraz Makaron Pesto Z Pietruszki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś garnek dobrze osolonej wody do wrzenia i gotuj makaron, aż trochę zanim będzie idealny.Natkę pietruszki umyć i dokładnie osuszyć przed jej rozdrobnieniem. Mokra pietruszka ma tendencję do zbrylania się i będzie trudna do równomiernego rozprowadzenia w makaronie. Gdy makaron jest kilka minut od zrobienia, podgrzej patelnię i usmaż jajka na 1 łyżce oliwy z oliwek. Gdy makaron jest gotowy, odcedzić go dobrze, powrót go do garnka, i wrzucić z 1/4 szklanki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Tortilli Mącznych (10 Cali), Pokrojonych Na ćwiartki6 Tortilli Mącznych (10 Cali), Pokrojonych Na ćwiartki
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodać mieloną pietruszkę i wrzucić do płaszcza równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
3
Dodać ser w trochę na raz rzuca między każdym dodatkiem. Zachowaj trochę do dekoracji. Na talerz kładziemy warstwę makaronu, top z jajkiem sadzonym, a na wierzch jajka posypujemy świeżo zmielonym czarnym pieprzem, solą morską i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Głębokie stężenie Sangiovese smaków klasycznej wiśni, ziemi i nuty dymionych orzechów pistacjowych. Wykonane w 100% z Sangiovese.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia23
Magazyn