Makaron Parmezan

Makaron Parmezan
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj makaronu z parmezanem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 294 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz szeroki makaron, pietruszka, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Makaron Parmezan, Makaron Parmezan, oraz Parmezan Kluski Czosnkowe.

Instrukcje

1
Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
2
Miejsce w Pucharze. Natychmiast dodać pozostałe składniki i dobrze wymieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn