Makaron maślany ze szczypiorkiem
Makaron maślany ze szczypiorkiem wymaga mniej więcej 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 297 kalorii, 9g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 15 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jeśli masz sok z cytryny, czosnek, masło, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest dobre. Spróbuj Makaron Z Masłem, Makaron Z Masłem Acme, oraz Łatwy Makaron Z Masłem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą na średnim ogniu, zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Odcedzić w durszlaku i odstawić.
Roztopić 2 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać szalotka i czosnek i saute do miękkości. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Dodać pozostałe 2 łyżki masła i po rozpuszczeniu wymieszać ze szczypiorkiem, parmezanem i cytryną.
Dodaj makaron na patelni i wrzucić do połączenia.
Przełożyć do miski i podawać z gulaszem z ogona Giny.