Makaron Kelp Z Sosem Migdałowo-Imbirowym

Makaron Kelp Z Sosem Migdałowo-Imbirowym
Need a przystawka wegańska? Makaron Kelp z sosem migdałowo-imbirowym może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 264 kalorie, 6G białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 4,47 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, ocet jabłkowy, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 16 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Bezglutenowe to ja: makaron migdałowo-sezamowy z makaronem Kelp, Pikantna wieprzowina z makaronem Kelp, oraz Makaron orzechowy Sezam Kelp z krewetkami i warzywami.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia86
Magazyn