Makaron Jabłkowy Kugel
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu żydowskich przepisów, więc spróbuj makaronu jabłkowego Kugel. Ten przepis służy 12 i kosztuje 71 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 351 kalorii, 10g białka, oraz 4G tłuszczu. Jest idealny do Chanuka. Mieszanka o obniżonej zawartości tłuszczu margaryny, śmietany, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest lubiany przez 68 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Makaron Kugel, Makaron Kugel, oraz Makaron Kugel.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Płaszcz 9x13 cala naczynia do pieczenia z gotowania sprayu. Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Makaron gotować we wrzącej wodzie przez 8 do 10 minut, lub aż al dente.
W dużej misce wymieszaj margarynę, śmietanę, substytut jajka, cukier, sok z cytryny, ekstrakt waniliowy i sos jabłkowy. Wymieszać z makaronem i rodzynkami.
Na spodzie przygotowanego dania rozprowadzić okruchy krakersów.
Wlać mieszaninę makaronu na okruchy.
Wierzch posypać cynamonem.
Piec 45 do 60 minut w nagrzanym piekarniku, lub do zestawu. Przykryć folią, jeśli zbyt szybko się zarumieni.