Makaron i 4 sery
Makaron i 4 sery mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 424 kalorie. 21 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka unseasoned bułka tarta, łokieć makaron, parmezan, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Makaron i 4 sery, Makaron i cztery sery, oraz Makaron I Wiele Serów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Płaszcz 9 przez 13-calową patelnię do pieczenia sprayem do gotowania.
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Dodać makaron i gotować do miękkości, ale firma, o 5 do 8 protokół.
Odcedzić i przelać do dużej miski.
W międzyczasie umieść zamrożoną dynię i mleko w dużym rondlu i gotuj na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu i rozbijając dynię łyżką, aż zostanie rozmrożona. Podgrzać do średniej temperatury i gotować, aż mieszanina będzie prawie gotować, mieszając od czasu do czasu.
Wyjmij patelnię z ognia i wymieszaj z cheddarem, serem jack, serem ricotta, solą, musztardą i pieprzem cayenne.
Na makaron wlać masę serową i wymieszać do połączenia.
Makaron i ser przełożyć do naczynia do pieczenia.
Połączyć bułkę tartą, parmezan i olej w małej misce.
Posypać wierzchem makaronu i sera.
Piec przez 20 minut, następnie dusić przez 3 minuty, aby wierzch był chrupiący i ładnie rumiany.