Makaron Dan Dan z marynowaną musztardą jest bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 414 kalorii, 16G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz ząbek czosnku, linguine, Azjatycki olej sezamowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Makaron azjatycki ze świeżą i marynowaną zielenią, Zupa z makaronem wołowym w Syczuanie z marynowaną musztardą, oraz Makaron Potlikker z zielenią musztardową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić duży rondel z wodą do wrzenia. W małej misce, wymieszać 1 łyżkę sosu sojowego z brandy, sos hoisin i skrobi kukurydzianej. Mieszamy mieszaninę z mieloną wieprzowiną.
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W małej misce, ubić pastę sezamową z octem i pozostałe 2 łyżki sosu sojowego, aż będzie gładka. W małym rondlu rozgrzej chili i olej sezamowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać czosnek i gotować na dużym ogniu przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
4
Dodaj mieszankę pasty sezamowej i gotuj na wolnym ogniu przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
5
Dodać bulion i dusić na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmniejszy się nieznacznie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
6
Na małej patelni podgrzej olej roślinny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Dodać sezonowaną mieloną wieprzowinę i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, rozbijając mięso łopatką, aż gotowane przez, o 3 protokół. Przykryj patelnię i usuń z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina Mielona
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
8
Dodaj bok choy do wrzącej wody i gotować, aż jasnozielony, o 10 sekund. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś bok choy do 4 małych miseczek. Makaron gotować we wrzącej wodzie, aż al dente, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok Choy
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Dobrze spuścić i przenieść do misek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Polać sosem makaron i łyżką mielonej wieprzowiny na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina Mielona
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
11
Udekoruj marynowaną zieleniną musztardową i szalotki i podawaj.