Makaron Dan Dan z marynowaną musztardą

Makaron Dan Dan z marynowaną musztardą
Makaron Dan Dan z marynowaną musztardą jest bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 414 kalorii, 16G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz ząbek czosnku, linguine, Azjatycki olej sezamowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Makaron azjatycki ze świeżą i marynowaną zielenią, Zupa z makaronem wołowym w Syczuanie z marynowaną musztardą, oraz Makaron Potlikker z zielenią musztardową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży rondel z wodą do wrzenia. W małej misce, wymieszać 1 łyżkę sosu sojowego z brandy, sos hoisin i skrobi kukurydzianej. Mieszamy mieszaninę z mieloną wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos HoisinSos Hoisin
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W małej misce, ubić pastę sezamową z octem i pozostałe 2 łyżki sosu sojowego, aż będzie gładka. W małym rondlu rozgrzej chili i olej sezamowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać czosnek i gotować na dużym ogniu przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
4
Dodaj mieszankę pasty sezamowej i gotuj na wolnym ogniu przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
5
Dodać bulion i dusić na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmniejszy się nieznacznie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
6
Na małej patelni podgrzej olej roślinny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Dodać sezonowaną mieloną wieprzowinę i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, rozbijając mięso łopatką, aż gotowane przez, o 3 protokół. Przykryj patelnię i usuń z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
8
Dodaj bok choy do wrzącej wody i gotować, aż jasnozielony, o 10 sekund. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś bok choy do 4 małych miseczek. Makaron gotować we wrzącej wodzie, aż al dente, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Dobrze spuścić i przenieść do misek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Polać sosem makaron i łyżką mielonej wieprzowiny na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
11
Udekoruj marynowaną zieleniną musztardową i szalotki i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana MusztardaMarynowana Musztarda
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn